A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria


Bezinning Veertigdagentijd

Bezinningsochtend in de 40-dagen tijd

 

Ter voorbereiding op de Goede Week met Pasen als hoogtepunt, organiseert RK-parochie Heilige Willibrord op zaterdag 17 maart een bezinningsochtend. Deze ochtend zal plaatsvinden in de pastorie van OLV Presentatie-kerk, Eindhovenseweg 63 in Aalst.

Mevr. Drs. Ellen Kleinpenning neemt u deze ochtend mee door de Goede Week op weg naar het hoogfeest van Pasen. Mevr. Kleinpenning is verbonden aan het diocesaan vormingscentrum van bisdom ’s Hertogenbosch en docente aan het seminarie Sint-Janscentrum. Na de lezing van mevr. Kleinpenning is er gelegenheid voor gebed en aanbidding van het Allerheiligste in de kerk. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke eenvoudige broodmaaltijd waarbij men de gelegenheid heeft om gezellig na te praten.

De ochtend begint om 10.00  uur en duurt tot ca. 12.30 uur en is voor iedere christengelovige opengesteld. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar men dient zich wel vooraf aan te melden.

Dit kan telefonisch via nummer 040-2212285 of door een kort berichtje te mailen naar: parochie.centrum.willibrord@onsmail.nl.

 

Activiteiten

24 juni - Voertuigenzegen

Na afloop van de Eucharistievieringen vind zondag 24 juni in Valkenswaard, Aalst en Waalre de voertuigenzegening voor de zomervakantie plaats.
meer >>

25 juni - Praise (Aalst) 20:00 uur

Een halfuur lofprijzing in Aalst. Inloop vanaf 19:30 uur.
meer >>

27 juni - YouCat Bijeenkomst (Aalst)

Vanaf 10:30 uur bij elkaar komen om samen uit de YouCat te lezen, een kort gebedsmoment in de huiskapel en natuurlijk ook voor gezellig een kopje koffie/thee te drinken en elkaar daarbij te ontmoeten.
meer >>