A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria


Nieuws

Video van de Paus (maart 2018)


VIDEO Deze maand vraagt de Paus ons te bidden voor de vorming in geestelijke onderscheiding.

Paus Franciscus - maart 2018 

Om de video te bekijken klik HIER

Bij alles wat we horen, bij alles wat tot ons komt, moeten we leren onderscheiden wat Christus van ons vraagt. Daarvoor is een goede vorming op basis van het onderscheiden van de stem van de Heer noodzakelijk.

“De kerk van vandaag moet groeien in het vermogen tot geestelijke onderscheiding.

Er zijn veel manieren om het leven goed te gebruiken door het in dienst te stellen van menselijke en christelijke idealen.

We zijn door God geschapen uit liefde en om lief te hebben. We moeten ‘van binnenuit lezen’ wat de Heer van ons vraagt, om in liefde te leven en om deze liefdesmissie voort te zetten.

De tijd waarin we leven vereist dat we een diepgaand vermogen ontwikkelen om te onderscheiden… Om te onderscheiden welke stem, tussen al die stemmen, de stem van de Heer is; welke de stem is van Hem die ons leidt naar de Wederopstanding, naar het Leven en de stem die ons helpt om niet te vervallen in de ‘cultuur van de dood’.

Laten we samen bidden zodat de hele kerk de noodzaak inziet van vorming in geestelijke onderscheiding, op persoonlijk en op gemeenschapsniveau.

 

 

 

Voor het Wereldwijde gebedsnetwerk van de Paus (Apostolaat van het gebed - http://www.biddenmetdepaus.org).

Wil je meer video's zien over de gebedsintenties van de Paus? Je vindt ze op http://www.devideovandepaus.org

Met de medewerking van het Vaticaans Televisie Centrum (http://www.ctv.va)

Activiteiten

Uitnodiging en cadeautip jubileum pastoor Boers

Tijdens en na afloop van de eucharistieviering op 30 september wordt in de parochie stilgestaan bij het priesterjubileum van pastoor Boers.
meer >>

30 september - 9:30 uur gezinsmis in Aalst (hoofdcelebrant mgr. Mutsaerts)

Deze zondagochtend vieren we samen met de gezinnen onze parochie de eucharistie. Aansluitend is er gelegenheid pastoor Boers te feliciteren met zijn 65-jarig priesterjubileum.
meer >>

5 oktober - bijeenkomst Tienergroep I WILL - va. 19:30 uur pastorie Aalst

Ben jij benieuwd en wil je komen kijken? Kom dan 14 september naar de pastorie in Aalst en ontdek wat wij jou te bieden hebben.
meer >>