A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria


Nieuws

Passiespel 2018


Goede Vrijdag 30 maart wordt om 19:00 uur in de H. Nicolaaskerk in Valkenswaard het Passiespel uitgevoerd door en voor kinderen. Hieronder leest u hier meer over.

Goede Vrijdag 30 maart 2018 is wederom de uitvoering van Het passiespel Valkenswaard. Voor de 21e keer wordt dit passiespel gespeeld door kinderen vanaf 6 jaar uit Valkenswaard. De uitvoering in de H. Nicolaaskerk, Markt 55, Valkenswaard om 19.00 uur. Het Passiespel gaat over de laatste dagen van het leven van Jezus van Nazareth. Vlak voor het Paasfeest gaat Jezus op weg naar Jeruzalem, want daar wil hij samen met zijn vrienden het Paasfeest vieren. In de straten van Jeruzalem is het druk, drukker dan andere jaren. Hoe zou dat toch komen?  En zo begint het verhaal, het verhaal van lang geleden. Over Jezus die de tempel bezoekt, over het laatste avondmaal, het verraad van Judas, het verhoor van Herodes en Pontius Pilatus en de uiteindelijke terechtstelling. 

Activiteiten

24 maart - Palmpaasstokken maken

Welkom! Kinderen kunnen in de pastorieen van Valkenswaard, Aalst en Waalre (dorp) palmpaasstokken maken.
meer >>

24 maart - Bezinningsochtend Veertigdagentijd (Valkenswaard)

Ter voorbereiding op Pasen wordt een bezinningsochtend gehouden op de pastorie in Valkenswaard.
meer >>

18 april - YouCat Bijeenkomst (Aalst)

Vanaf 10:30 uur bij elkaar komen om samen uit de YouCat te lezen, een kort gebedsmoment in de huiskapel en natuurlijk ook voor gezellig een kopje koffie/thee te drinken en elkaar daarbij te ontmoeten.
meer >>