Adres:
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria

‘Kerk zijn’ in de H. Willibord van morgen….

De komende jaren willen de pastores samen met de vrijwilligers en de parochianen met nieuw elan werken aan een missionaire parochie. Voor ogen staat een parochie van mensen die de ‘Blijde Boodschap’ beleven en uitstralen. Zij doen dit wanneer zij het Kerk-zijn in de volle breedte en diepte waarmaken in de het vieren (liturgie), het leren (de catechese), het dienen (de diaconie) en de gemeenschapsopbouw.

Het pastoresteam en de vrijwilligers willen niet alleen voor de trouwe kerkgaande gelovigen een parochie vormen, maar zij willen deze parochie ook vormen voor hen die uit beeld zijn geraakt, de zoekenden en (soms sociale-) uitvallers. Voor deze mensen moet er troost en bemoediging zijn.

De Kerk is ‘daar’ waar mensen van alle leeftijden zich thuis kunnen voelen, anders gezegd: ‘thuis’ is ‘daar’ waar jij je door God en je medemens gekend voelt.

De parochie H. Willibrord moet midden in de samenleving staan en op deze wijze de Kerk een gezicht geven.

24 juni - Voertuigenzegen

Na afloop van de Eucharistievieringen vind zondag 24 juni in Valkenswaard, Aalst en Waalre de voertuigenzegening voor de zomervakantie plaats.

25 juni - Praise (Aalst) 20:00 uur

Een halfuur lofprijzing in Aalst. Inloop vanaf 19:30 uur.
meer >>

27 juni - YouCat Bijeenkomst (Aalst)

Vanaf 10:30 uur bij elkaar komen om samen uit de YouCat te lezen, een kort gebedsmoment in de huiskapel en natuurlijk ook voor gezellig een kopje koffie/thee te drinken en elkaar daarbij te ontmoeten.