A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria


OVERZICHT ACTIVITEITEN IN DE PAROCHIE:

Voorbereiding tentoonstelling Broederschap Handelseprocessie -Valkenswaard

29 juni 2019

Om het inzamelen te vergemakkelijken houdt het Broederschap inzamelmomenten bij de Nicolaaskerk op de Markt op zaterdag 8, 15 en 29 juni van 10.00 tot 12.00 uur.


Het Broederschap is druk bezig met de voorbereidingen van het openen van de permanente tentoonstelling in 2020 en de ambities zijn groot. ,,Het is niet zo dat we simpelweg twee vitrines gaan neerzetten en daar alles in presenteren. We willen het liefste net zoals vele musea ook een interactief gedeelte met beeldmateriaal.

Om de tentoonstelling nog completer te maken, is het Broederschap op zoek naar spullen die inwoners van Valkenswaard wellicht nog thuis hebben liggen. ,,Het maakt niet uit wat het is en hoe oud het is, als het maar te maken heeft met de Handelse Processie en het niet meer gebruikt wordt. Ook naar persoonlijke verhalen zijn we erg nieuwsgierig en zijn meer dan welkom”, vertelt De Kinderen.

Lees HIER het artikel over de tentoonstelling op de website van het Eindhovens Dagblad.

Activiteiten

17 december - Evangelie avond - pastorie in Aalst 19.30 - 21.00 uur

Voor iedere dag is er het Woord van God. Op de derde dinsdag van de maand komen we samen in Aalst of Waalre om samen het Evangelie van de zondag te lezen.
meer >>

Adventsactie 2019 - "Kinderen brengen hoop"

Jaarlijks voeren we campagne tijdens de vier weken voor Kerstmis. Centraal in de Adventsactiecampagne staan moeders en kinderen. Steun een van de projecten en help daarmee moeders en kinderen.
meer >>

Laatste maandagavond van de maand - Praise - 19:30 uur Huiskapel Aalst

Zingen is dubbel bidden! Kom je mee zingen en bidden, een half uurtje elke laatste maandag van de maand.
meer >>