A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria


OVERZICHT ACTIVITEITEN IN DE PAROCHIE:

10 november - Film en Concert 'Amadeus' - 15:00 uur Nicolaaskerk in Valkenswaard

10 november 2019

Allerzielenconcert. Kaarten via www.tomsuters.nl (EUR 15,-)


Op zondagmiddag 10 november om 15:00 uur vindt voor het 2e achtereenvolgende jaar het Allerzielenconcert plaats in de Nicolaaskerk in Valkenswaard. Het projectkoor Lux Aeterna, diverse solisten en het Valkenswaards Kamerorkest staan onder leiding van dirigent Tom Suters.


Op het programma staat de indrukwekkende muziek uit de met 8 Oscars bekroonde film Amadeus uit 1984 waaronder de integrale uitvoering van Mozart’s beroemde en helaas onvoltooid gebleven Requiem. Deze film over het leven van Wolfgang Amadeus Mozart is een ontroerend 'in memoriam' voor een van de grootste componisten uit onze
geschiedenis en een passend thema voor dit Allerzielenconcert ter nagedachtenis van onze eigen overledenen.


Kaarten a €15 kunt u in de voorverkoop on-line bestellen via www.tomsuters.nl of via de voorverkoopadressen vermeld op de concertflyers die achteraan in de kerk liggen en u mee naar huis kunt nemen. Wij bevelen dit concert van harte bij u aan.

Activiteiten

15 november - Bijeenkomst tienergroep I Will - vanaf 19:30 uur in Aalst

Ben jij de jonge allesweter? Of juist de stille denker? Hoe leren we God kennen? ... Dat is een goede vraag.
meer >>

19 november - Evangelie avond - pastorie in Waalre 19.30 - 21.00 uur


Voor iedere dag is er het Woord van God. Op de derde dinsdag van de maand komen we samen in Aalst of Waalre om samen het Evangelie van de zondag te lezen.
meer >>

19 november - informatieavond Vormsel - Locatie: Pastorie in Valkenswaard

Voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8 van alle basisscholen wordt er een informatieavond gehouden met betrekking tot het Heilig Vormsel, wat tegenwoordig om het jaar in de Nikolaaskerk te Valkenswaard plaatsvindt.
meer >>