A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria


Nieuws

Opbrengst Rommelmarkt Waalre-dorp


In het weekend van 25 en 26 mei jl. is het ideaal weer geweest voor de rommelmarkt. Droog , af en toe een zonnetje en een aangename temperatuur. Op de nieuwe locatie Sporthal Hoeveland. Als van ouds stonden de bezoekers ruim voor 11u te wachten bij het hek om koopjes te scoren. Toen aan het eind van de middag de laatste muntjes waren geteld, bleken we

€ 8937,33 in kas te hebben. Een resultaat waar we weer dik tevreden mee mogen zijn. Zo'n opbrengst is alleen mogelijk dankzij heel veel mensen. Op de eerste plaats alle vrijwilligers die hebben geholpen bij het ophalen, uit sorteren en verkopen van de spullen. Ook degene die ons mooie spullen gaven, en natuurlijk alle mensen die als koper langs kwamen hebben ertoe bijgedragen. Speciale dank is er voor de bedrijven die ons gratis hielpen: firma Groenen (hekwerk), AH Waalre en slagerij Vos (bijdrage lunch vrijwilligers), firma Coppelmans (plantjes) en firma Wijlaars (afvoer matriaal).

Activiteiten

15 november - Bijeenkomst tienergroep I Will - vanaf 19:30 uur in Aalst

Ben jij de jonge allesweter? Of juist de stille denker? Hoe leren we God kennen? ... Dat is een goede vraag.
meer >>

19 november - Evangelie avond - pastorie in Waalre 19.30 - 21.00 uur


Voor iedere dag is er het Woord van God. Op de derde dinsdag van de maand komen we samen in Aalst of Waalre om samen het Evangelie van de zondag te lezen.
meer >>

19 november - informatieavond Vormsel - Locatie: Pastorie in Valkenswaard

Voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8 van alle basisscholen wordt er een informatieavond gehouden met betrekking tot het Heilig Vormsel, wat tegenwoordig om het jaar in de Nikolaaskerk te Valkenswaard plaatsvindt.
meer >>