A A A

Adres:
Markt 55
5554 CA Valkenswaard
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria


Nieuws

Informatieavond voor ouders en kinderen - Vormsel 2020


Jullie (ouders/verzorgers en kinderen) zijn van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 19 november 2019 in de pastorie van de Heilige Nicolaaskerk aan de Markt in Valkenswaard. Om 19:00 uur voor de leerlingen van de scholen de Grasspriet, de Pionier, Schepelweyen en Belhamel. 20.00 uur voor leerlingen van de scholen: de Smelen, Dorenhagen, Windroos, het Smelleken, Agnetendal en Sint Martinus.

Voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8 van alle basisscholen wordt er een informatieavond gehouden met betrekking tot het Heilig Vormsel, wat tegenwoordig om het jaar in de Nikolaaskerk te Valkenswaard plaatsvindt. Aan het eind van de basisschool moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, o.a. welke school gekozen wordt. Ook mag je er als groep 7 en 8 leerling dit jaar voor kiezen of je wel of niet gevormd wilt worden. Hebben jij en je ouders/verzorgers hier al over nagedacht?


De parochie wil je daar graag bij helpen, tijdens de informatieavond wordt er uitgelegd wat het sacrament van het Heilig Vormsel en de voorbereidingen daarop inhouden. Jullie (ouders/verzorgers en kinderen) zijn van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 19 november 2019 in de pastorie van de Heilige Nicolaaskerk aan de Markt in Valkenswaard.

Om 19:00 uur voor de leerlingen van de scholen de Grasspriet, de Pionier, Schepelweyen en Belhamel.

20.00 uur voor leerlingen van de scholen: de Smelen,
Dorenhagen, Windroos, het Smelleken, Agnetendal en Sint Martinus.


Op deze info avond willen wij proberen om voor jou de keuze te vereenvoudigen. Tijdens de bijeenkomst van ± 1 uur wordt het een en ander over de voorbereidingen en over het Heilig Vormsel zelf verteld. De vormselviering is gepland voor zondag 31 mei 2020. Op de info avond ontvang je een informatieboekje met belangrijke data en telefoonnummers. Je hoeft deze avond nog niets te beslissen, dat kan later ook nog.


Heb je interesse, maar ben je voor deze avond verhinderd, laat het ons dan even weten!
Graag tot ziens,
De Vormselstuurgroep

Contact: Annelies van Doormalen, tel. 040-2044777
e-mail: familievandoormalen@upcmail.nl

Activiteiten

24 januari - Filmavond in de Agnus Dei kerk in Aalst - aanvang 19:30 uur

Vertoond wordt de film 'Shoplifters'
meer >>

18 januari - Actie Kerkbalans - Geef voor je Kerk!

Van zaterdag 18 januari tot zaterdag 1 februari doen 2.000 kerken mee aan Actie Kerkbalans. Wat is onze parochie u waard? Geef uw bijdrage via Actie Kerkbalans.
meer >>

26 januari - Willibrordconcert - oude willibrorduskerk in Waalre

Start 15:00 uur. "Les Enfants du paradis" met 'Les Vieux Amants'
meer >>