Adres:
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria

‘Kerk zijn’ in de H. Willibord van morgen….

De komende jaren willen de pastores samen met de vrijwilligers en de parochianen met nieuw elan werken aan een missionaire parochie. Voor ogen staat een parochie van mensen die de ‘Blijde Boodschap’ beleven en uitstralen. Zij doen dit wanneer zij het Kerk-zijn in de volle breedte en diepte waarmaken in de het vieren (liturgie), het leren (de catechese), het dienen (de diaconie) en de gemeenschapsopbouw.

Het pastoresteam en de vrijwilligers willen niet alleen voor de trouwe kerkgaande gelovigen een parochie vormen, maar zij willen deze parochie ook vormen voor hen die uit beeld zijn geraakt, de zoekenden en (soms sociale-) uitvallers. Voor deze mensen moet er troost en bemoediging zijn.

De Kerk is ‘daar’ waar mensen van alle leeftijden zich thuis kunnen voelen, anders gezegd: ‘thuis’ is ‘daar’ waar jij je door God en je medemens gekend voelt.

De parochie H. Willibrord moet midden in de samenleving staan en op deze wijze de Kerk een gezicht geven.

Brief van pastoor Spooren aan de parochianen

In deze brief richt pastoor Spooren zich tot de parochianen. In dankbaarheid voor de ontvangen steun en verbonden in gebed.
meer >>

Lees het parochieblad de Torenvalk nu ook online!

Exemplaren liggen ook voor u klaar achter in de kerken. U kunt een exemplaar meenemen.
meer >>

Brochure kerkelijke vieringen in de parochie.

In de doordeweekse vieringen vanaf 15 juni. In de weekendvieringen vanaf 1 juli 2020.