Adres:
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria

‘Kerk zijn’ in de H. Willibord van morgen….

De komende jaren willen de pastores samen met de vrijwilligers en de parochianen met nieuw elan werken aan een missionaire parochie. Voor ogen staat een parochie van mensen die de ‘Blijde Boodschap’ beleven en uitstralen. Zij doen dit wanneer zij het Kerk-zijn in de volle breedte en diepte waarmaken in de het vieren (liturgie), het leren (de catechese), het dienen (de diaconie) en de gemeenschapsopbouw.

Het pastoresteam en de vrijwilligers willen niet alleen voor de trouwe kerkgaande gelovigen een parochie vormen, maar zij willen deze parochie ook vormen voor hen die uit beeld zijn geraakt, de zoekenden en (soms sociale-) uitvallers. Voor deze mensen moet er troost en bemoediging zijn.

De Kerk is ‘daar’ waar mensen van alle leeftijden zich thuis kunnen voelen, anders gezegd: ‘thuis’ is ‘daar’ waar jij je door God en je medemens gekend voelt.

De parochie H. Willibrord moet midden in de samenleving staan en op deze wijze de Kerk een gezicht geven.

Voorbereiding tentoonstelling Broederschap Handelseprocessie -Valkenswaard

Om het inzamelen te vergemakkelijken houdt het Broederschap inzamelmomenten bij de Nicolaaskerk op de Markt op zaterdag 8, 15 en 29 juni van 10.00 tot 12.00 uur.

29 juni - Jaarafsluiting tienergroep I Will

Kom jij mee zeilen om het jaar af te sluiten? Om 11 uur verzamelen we voor de kerk in Aalst.

Laatste maandagavond van de maand - Praise - 19:30 uur Huiskapel Aalst

Zingen is dubbel bidden! Kom je mee zingen en bidden, een half uurtje elke laatste maandag van de maand.