Adres:
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria

‘Kerk zijn’ in de H. Willibord van morgen….

De komende jaren willen de pastores samen met de vrijwilligers en de parochianen met nieuw elan werken aan een missionaire parochie. Voor ogen staat een parochie van mensen die de ‘Blijde Boodschap’ beleven en uitstralen. Zij doen dit wanneer zij het Kerk-zijn in de volle breedte en diepte waarmaken in de het vieren (liturgie), het leren (de catechese), het dienen (de diaconie) en de gemeenschapsopbouw.

Het pastoresteam en de vrijwilligers willen niet alleen voor de trouwe kerkgaande gelovigen een parochie vormen, maar zij willen deze parochie ook vormen voor hen die uit beeld zijn geraakt, de zoekenden en (soms sociale-) uitvallers. Voor deze mensen moet er troost en bemoediging zijn.

De Kerk is ‘daar’ waar mensen van alle leeftijden zich thuis kunnen voelen, anders gezegd: ‘thuis’ is ‘daar’ waar jij je door God en je medemens gekend voelt.

De parochie H. Willibrord moet midden in de samenleving staan en op deze wijze de Kerk een gezicht geven.

Overlijden pr. Ed Mutsaerts

Beste medeparochianen, ik heb de droeve plicht u mee te delen dat pr. Ed Mutsaerts op 13 maart om 20.20 uur op 63-jarige leeftijd is overleden. We wisten al geruime tijd van de ernst van zijn gezondheidssituatie.

Geen publieke vieringen tijdens Pasen

De Nederlandse Bisschoppen hebben uitgevaardigd dat ALLE vieringen van Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag, Paaswake en de Paasvieringen van 1e en 2e Paasdag komen te vervallen.
meer >>

Paasviering op de zondag van Pasen uitgezonden op lokale omroepen

De pastores van de R.K. Parochie H. Willibrord zullen op Eerste Paasdag de H. Mis van het ‘Hoogfeest van Pasen’ celebreren. Deze H. Mis wordt lokaal uitgezonden op zondag 12 april om 11.00 uur  in Valkenswaard te volgen via de VOS (Valkenswaardse Omroe