Adres:
T 040 - 2017574

Facebook Parochie Willibrord

maria

‘Kerk zijn’ in de H. Willibord van morgen….

De komende jaren willen de pastores samen met de vrijwilligers en de parochianen met nieuw elan werken aan een missionaire parochie. Voor ogen staat een parochie van mensen die de ‘Blijde Boodschap’ beleven en uitstralen. Zij doen dit wanneer zij het Kerk-zijn in de volle breedte en diepte waarmaken in de het vieren (liturgie), het leren (de catechese), het dienen (de diaconie) en de gemeenschapsopbouw.

Het pastoresteam en de vrijwilligers willen niet alleen voor de trouwe kerkgaande gelovigen een parochie vormen, maar zij willen deze parochie ook vormen voor hen die uit beeld zijn geraakt, de zoekenden en (soms sociale-) uitvallers. Voor deze mensen moet er troost en bemoediging zijn.

De Kerk is ‘daar’ waar mensen van alle leeftijden zich thuis kunnen voelen, anders gezegd: ‘thuis’ is ‘daar’ waar jij je door God en je medemens gekend voelt.

De parochie H. Willibrord moet midden in de samenleving staan en op deze wijze de Kerk een gezicht geven.

Activiteiten

Vanaf 21 en 22 november 2020 zijn in onze parochie de weekendvieringen weer publiek toegankelijk voor maximaal 30 kerkbezoekers

Om te kunnen deelnemen aan een zaterdag- of een zondagviering, is een telefonische reservering vooraf noodzakelijk.

Omzien naar elkaar - nieuwe slogan Actie Kerkbalans

Zoals we met ons geloof en onze talenten bijdragen aan het leven van de Kerk, is het ook belangrijk om onze financiële middelen te delen met de gemeenschap van de Kerk. De actie Kerkbalans nodigt ons daartoe uit. Doe mee!

Kisi-Kids Engelenjournaal online te volgen

Het Engelenjournaal is een initiatief van KISI Een programma voor jong en oud om samen de advent te beleven en voor te bereiden op Kerstmis. We gaan op Expeditie Betlehem, reizen door de Bijbel heen en vullen iedere dag onze Jesseboom.